ADATVÉDELMI IRÁNYELVEK

A személyes adatok védelméről szóló 15/1999. Sz. Törvénnyel és annak az RGPD-vel kapcsolatos, 2018. május 25-én kelt módosításával összhangban a felhasználót értesítik arról, hogy adataikat beépítik a TCM GOURMET 2012 tulajdonában lévő NIF-fájlba: B40509663, annak érdekében, hogy válaszoljon kérésére és tájékoztassa Önt a vállalat kereskedelmi termékeiről és szolgáltatásairól.


Hasonlóképpen, a felhasználó elfogadja és hozzájárul annak automatikus kezeléséhez a TCM Gourmet 2012 által, aki garantálja, hogy az összegyűjtött adatokat nem adják át harmadik feleknek, vagy felhasználják más, kereskedelmi célra felhasznált céltól, mint amelyhez az összegyűjtötték.

Ha belépési, helyesbítési, törlési, korlátozási, hordozhatósági és / vagy felszólalási jogait kívánja gyakorolni, ezt megteheti írásbeli igénylésével létesítményeinknél, a Calle C / Tramuntana 13ª Pol. Ind. El Racó (46612 Corbera, VALENCIA) , csatolva személyi igazolványának fénymásolatát.

Ezzel a kommunikációval a TCM GOURMET 2012, székhelye: C / Tramuntana 13A, Pol. Ind. El Racó (46612 Corbera, VALENCIA), és az info@gourmetencasa-tcm.com e-mail cím tájékoztatja a weboldal felhasználóit. www.gourmetencasa-tcm.com a személyes adatvédelmi politikáját, hogy a felhasználók szabadon és önként dönthessék el, hogy a TCM GOURMET 2012 számára meg kívánják-e adni a személyes adataikat, amelyek feliratkozáskor, regisztrációkor vagy bármely online adatlap vagy e-mail küldés.

A TCM GOURMET 2012 fenntartja a jogot arra, hogy módosítsa ezt az adatvédelmi irányelvet az adatvédelemmel kapcsolatos hatályos jogszabályokhoz igazítva. Ilyen esetekben a TCM GOURMET 2012 ésszerű értesítéssel bejelenti a weboldalon végrehajtott módosításokat azok végrehajtása elõtt. A webhely felkeresése nem jelenti azt, hogy a felhasználó köteles bármilyen információt megadni róla. Abban az esetben, ha a felhasználó bármilyen személyes információt szolgáltat, az ezen a weboldalon összegyűjtött adatokat tisztességesen és törvényes módon kezelik, mindenkor a 15/1999. Sz. December, a személyes adatok védelme (LOPD) és más fejlesztési szabályok.

INFORMÁCIÓ JOG

A LOPD 5. cikkének megfelelően tájékoztatjuk Önöket, hogy a kapcsolatfelvételi űrlap kitöltésével vagy e-mailek küldésével az Ön által megadott személyes adatok a www.gourmetencasa-tcm.com Központi Ügyfelek fájljába kerülnek , a kezelés céljából az alkoholtartalmú italok értékesítéséhez szükséges termékek kereskedelméből származó számviteli, adóügyi és adminisztratív költségek, a kért információk küldése és az online kérdések megválaszolása. A hozzáférési, helyesbítési, törlési vagy felszólalási jogait bármikor gyakorolhatja a C / Tramuntana 13A Pol. Ind. El Raco (46612 Corbera, VALENCIA) címen vagy az info@gourmetencasa-tcm.com címen.

A TÁJÉKOZTATOTT TÁJÉKOZTATÁS

Következésképpen azok a felhasználók, akik személyes adatokat szolgáltatnak ezen a weboldalon, egyértelműen hozzájárulnak az automatikus fájlokba való beépítésükhöz, amelyekért a www.gourmetencasa-tcm.com felel a fent meghatározott célokból.

AZ ADATOK MINŐSÉGÉNEK ELVE

A felhasználók által szolgáltatott személyes adatok pontosak és frissítésre kerülnek, hogy valóban reagáljanak az érintett fél jelenlegi helyzetére. Ezért a felhasználónak felelnie kell a megadott személyes adatok valódiságáért és bizonyosságáért, és közölnie kell azokat a jövőben bekövetkező bármilyen módosításával.

A TCM GOURMET 2012 folytatja a gyűjtött személyes adatok visszavonását, ha azok már nem szükségesek vagy relevánsak arra a célra, amelyre azokat gyűjtötték vagy regisztrálták. A visszavonás az adatok blokkolását vonja maga után, és csak a közigazgatás, a bírák és a bíróságok rendelkezésére állnak, a kezelésből eredő lehetséges felelősségek figyelembevétele céljából, az elévülési idő alatt. A fent említett időszak lejártát követően személyes adatait töröljük.

AZ ADATOK BIZTONSÁGÁNAK ELVE

A TCM GOURMET 2012 minden szükséges technikai és szervezeti intézkedést meghozott a személyes adatok biztonságának garantálása, valamint azok megváltoztatásának, elvesztésének, kezelésének vagy jogosulatlan hozzáférésének elkerülése érdekében. Az elfogadott biztonsági szint összhangban van a szolgáltatott személyes adatok jellegével.

A KÖVÉNYEK HASZNÁLATA

A sütik olyan kis adatfájlok vagy karakterkészletek, amelyeket a merevlemezen vagy a felhasználó számítógépének ideiglenes memóriájában tárolnak bizonyos webhelyek oldalainak elérésekor. Ezeket úgy használják, hogy a hozzáférés alatt álló szerver megismerje a felhasználó preferenciáit, amikor a felhasználó újracsatlakozik.

A weboldalhoz való hozzáférés sütik használatát is magában foglalhatja, amelynek célja a kínált termékek vagy szolgáltatások online vásárlási folyamatának megkönnyítése, valamint a felhasználó számára érdekes hirdetések vagy bizonyos tartalmak vagy jogi információk kiszolgálása.

A használt sütik nem tudják olvasni a más szolgáltatók által létrehozott süti fájlokat. A felhasználónak lehetősége van arra, hogy beállítsa böngészőjét úgy, hogy a képernyőn értesüljön a sütik fogadásáról, és megakadályozza a sütik telepítését a merevlemezükre. Ennek érdekében a felhasználónak ezen információk kibővítéséhez olvassa el böngészőjének útmutatásait és kézikönyveit.

Egyik süti sem engedélyezi az adatok kinyerését a felhasználó merevlemezéről vagy a személyes adatok elérését. Egy adott számítógép böngészőjét egyszerűen csak anonim kóddal társítják. A felhasználó személyes adatainak a cookie-fájl részét képező egyetlen módja az, ha a felhasználó személyesen adja meg ezeket az információkat a szervernek.

KOCKÁZATOK ÉRTESÍTÉS

Saját és harmadik féltől származó sütiket használunk szolgáltatásunk fejlesztésére és a böngészési szokásainak elemzésével megjelenítjük az Ön preferenciáinak megfelelő hirdetéseket. Ha szörfözni fog, akkor fontolóra veszi, hogy elfogadja-e a használatát. Itt módosíthatja a beállításokat, vagy további információkat szerezhet '.

(A figyelmeztető üzenet „itt” hivatkozási pontjának kell lennie, amely a cookie-politikának a teljes szövegéhez vezet)

KOCKÁZATOK POLITIKA

A cookie egy fájl, amelyet bizonyos weboldalak elérésekor letölt a számítógépére. A sütik többek között lehetővé teszik a weboldal számára, hogy információkat tároljon és lekérdezzen a felhasználó vagy a berendezés böngészési szokásairól, és a tartalmuktól és az általuk használt eszközöktől függően felhasználhatók felismerésre a felhasználónak. A felhasználó böngészője csak a jelenlegi munkamenet során tárolja a merevlemezen található sütiket, minimális memóriahelyet foglalva el, és nem okoz kárt a számítógépen. A sütik nem tartalmaznak semmilyen konkrét személyes információt, és a legtöbbjük a böngésző munkamenetének végén törlődik a merevlemezről (úgynevezett munkamenet-sütik).

A legtöbb böngésző alapértelmezés szerint elfogadja a sütiket, és ezektől függetlenül engedélyezi vagy megakadályozza az ideiglenes vagy memorizált sütik használatát a biztonsági beállításokban.

Az Ön kifejezett hozzájárulása nélkül - a böngészőben a sütik aktiválásával - a TCM GOURMET 2012 nem kapcsolja össze a tárolt adatokat a regisztráció vagy a sütikben történő vásárláskor megadott személyes adataival.

Product added to wishlist
Product added to compare.

Ez a weboldal saját és harmadik féltől származó sütiket használ, hogy jobb élményt és szolgáltatást nyújtson Önnek, és rögzítse a vásárlási folyamatot. Szolgáltatásaink böngészésével vagy igénybevételével a felhasználó elfogadja a „sütik” használatát.